Niğde ili Bor İlçesinde uzun süredir faaliyetlerini sürdüren Pınar Ekmek Fırın İşletmecisi Girişimci Yasin Us,Bor ilçesinde yüzyılı aşkın zamandan beri farklı tat ve lezzetli Bor yöresine has üretilen farklı tat ve lezzetteki Bor Tahinli ekmek talebi il dışını aşarak dünyaya yayılıyor.

Haber: Ali AKBAŞ


 Niğde Bor’da sektörünün başarılı  Fırıncısı Pınar Ekmek Fabrikası İşletmecisi Yasin Us ile sektördeki başarı öyküsü ve farkı    Türkiye genelinde 81 İlde yaptığı tanıtım nitelikli belgeseli Ulusal Yayın yapan SEKTÖREL HABER MERKEZİ Türkiye ve 36 Avrupa ülkelerinde yayını olan BRTV (Busıness,Channel Türk,Star, Anadadolu Tv,Expo Chnannel TV ve internet TV’lerde yayını gerçekleştirilecek.


Geçtiğimiz günlerde SEKTÖREL HABER MERKEZİ ekipleri tarafından Bor İlçesinde gerçekleştirilen belgesel çekimlerinin sunumunu Gülgün Fayman,Nurseli İdiz.Kameran Uğur Aydın ve Haber Koordinatörü Mehmet Kuyumcu tarafından gerçekleştirildi.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Pınar Ekmek Fırın İşletmecisi Girişimci Yasin Us, ”Bor ve yöresine has olarak üretilen Tahinli ekmeğimize beğeni gün geçtikçe artmaktadır.Niğde ili beğeni sınırlarını aştı. Türkiye'nin diğer illerinden, Avrupa’dan ve Amerika'dan siparişler alıyoruz.Yoğun talepleri değerlendirerek yöremize has lezzette üretilen ürünleri dünyaya ulaştırmayı arzuluyoruz.Marka patent girişimlerini başlattık.Ürün tanıtım belgeseli SEKTÖREL HABER MERKEZİ ekipleri tarafından Bor İlçesinde gerçekleştirildi.Hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.  


Editör: TE Bilişim