Bor Paşa Camisi avlusunda İkindi Namazı ardından okutulan mevlütte cami girişinde vatandaşlara gülsuyu dağıtıldı. Mevlüd-ü Şerif’i dinlemeye Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı,Bor Blediye Başkanı Sıtkı Erat, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile şehitlerimizin aileleri katıldı.



Çok sayıda vatandaşın dinlemeye geldiği Mevlüd-ü Şerif’i  Sokullu Mehmet Paşa  Camii Hatibi Ömer Öztürk, Müezzin Kayyum Recep Baştürk ve Yusuf Yüksel okudu. Mevlüt sonunda şehitlerimiz için hep birlikte eller açılarak dualar edildi. Mevlit okunurken Şehit aileleri ve davetliler duygusal anlar yaşadı. Mevlütün ardından Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve vatandaşlar şehit ailelerini ziyaret ederek Allah’tan sabır diledi.


 

Şehit aileleri ile yakından ilgilenen Başkan Erat,  “Üzerinde yaşadığımız bu topraklar için gözlerini bile kırpmadan canlarını vermiş, kanlarını dökmüş şehitlerimize karşı olan borcumuz hiçbir zaman ödenemez. Amacımız okuttuğumuz mevlüt ve dualarla yüreklere birer nebze olsun su serpmek. İnşallah dualarımız kabul olur ve cennet mertebesinde bulunan şehitlerimizin makamına erişir. İnşallah Ahmet Ozan Şarlak, bölgemizden verdiğimiz son şehidimiz olur. Allah bizlere bir daha böyle acılar göstermez” dedi. 
















Editör: TE Bilişim