Bor Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinin seçimi 11 Mart 2012 Pazar Günü Saray Lokali Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

        

İki dönemdir başarılı bir şekilde görevini sürdüren Başkan Latif Tuğrul ve Yönetim Kurulu yapmış oldukları toplantıda göreve yeniden talip olma kararı aldılar. İlçemizde  faaliyetini sürdüren Bor Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi bünyesinde 800 esnaf üyeyi bulunduruyor.

Bu kapsamda ilçemizde esnaf gezisi yapan Latif Tuğrul ve Yönetim Kurulu Üyeleri çalışmaları hakkında esnaflara bilgi verirken aynı zamanda da kongreye davet ediyorlar.

Başkan Tuğrul ve Yönetim Kurulu Üyelerinin esnaf ziyaretleri esnaflar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Başkan Tuğrul, 11 Mart 2012 tarihinde yapılacak olan genel kurul toplantımıza esnaflarımızı davet etmek amacıyla esnaflarımızı yönetim kurulu üyelerimiz, Raşit Pamir, Mustafa Tecimer, Kani Demirbilek, Hüseyin Urcan ile birlikte ziyaret ediyoruz. Daha önceki yıllarda yönetim kurulu üye sayımız 7 idi, ama yapılan değişikle bu sayı 5'e düşürüldü. Yapılacak olan genel kurulun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum şeklinde konuştu.



 

Editör: TE Bilişim