Polis Haftası nedeni ile Bor İlçesinde çeşitil etkinlikler yapılıyor.   Bor Şeker Fabrikası Polis Günü ve Haftası (04-10 Nisan) nedeniyle Bor Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti Bor Emniyet Müdürlüğünden bir heyet ise Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ı ziyaret etti. 

Foto/Haber :Abdurrahim TÜRKARSLAN 


Bor Şeker Fabrikası Müdürü Niyazi DEVELİ,Fab.Müd.Yrd.(İşletme) Sami TEKİN,(Tarım)M.Ali KESKİN,(Muhasebe)Sabahattin KOCALMIŞ,( Personel)İhsan İŞLER-Satılmış TANRIVERDİ,beraberinde Bor İlçe Emniyet Müdürü N. Murat TOKER’i makamında ziyaret etti.

Fab.Müdürü Niyazi DEVELİ, ‘’Polis teşkilatımız ülkemizin köklü kurumlarından biridir.Halkımızın huzur ve güvenliğini koruyan bu mümtaz topluluğun önemli bir gününde Bor İlçe Emniyet Müdürümüzü makamında ziyaret ederek,günlerini kutlamak, şehitlerimiz içinde duada bulunmak istedik’’dedi.

Bor İlçe Emniyet Müdürü N.Murat TOKER’’Şeker Fabrikamızın değerli müdür ve birim müdürlerinin bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.Bizler gerek ülkemizin gerekse ilçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda gece gündüz çalışıyoruz.Hafta içerisinde- Polis ormanı oluşturmak için 100 kadar çam fidanını toprakla buluşturduk.Şehitlik ziyareti ,Şehit ve Gazilerimizin ailelerini evlerinde ziyaret, Huzurevi ziyareti,Regaib Kandilinde ilçe müftülüğümüzle birlikte Bor merkez Sokullu Mehmet Paşa Cami-i’nde tüm şehitlerimiz için mevlid programımız,pazar günüde çelenk sunumu ve kutlama kabülümüz olacak’’dedi.

Şeker Fab.Cami-i İmam Hatib-i tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve duanın ardından ziyaret sona erdi


BOR BELEDİYE BAŞKANI SITKI ERAT'A ZİYARET

Diğer yandan,  Bor İlçe Emniyet Müdürü N.Murat Toker ve Polis Memurlarından oluşan heyet Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ı ziyaret etti.  

Editör: TE Bilişim