Bor Belediyesi, yoğun geçen kış sonrasında kentteki eksikleri gidermek amacıyla kolları sıvadı.

 

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ın talimatıyla kent merkezinde alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yollarda yama ve parke tamiri çalışmalarına başladı.

 

Harım Mahallesi Öğretmen Melahat İzgi Caddesi, Yağlıca Caddesi ve Sokubaşı Mahallesi Tuncel Sokak’ta kış şartlarında bozulan yolların onarımını yoğun bir şekilde süren parke tamiri çalışmalarını en kısa sürede bitirilmesi planlanıyor. Bu arada; Bor Niğde anayolunda Orhan Batı caddesinde geçtiğimiz yıl ulaşıma açılan 3 şeritli gidiş gelişli yolda mevcut bulunan kavşaklarda da orta refüj yaya kaldırımı yapımı, parke taşı döşemesi ve bordür çalışmalarının tamamlandığı, ardından orta refüj yeşil alan düzenlemesi çalışmalarının başladığı belirtildi.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat; belediyeye vatandaşlardan gelen şikâyetlerin anında değerlendirildiğini belirterek, yapılacak işleri planladıklarını söyledi. Erat,“Kentimizde geçtiğimiz günlerde doğal gaz ve elektrik kablolarının şehrimizde yer adlına alınması ardından yoğun yağışlı geçen kış nedeniyle yer yer bozulma göstermiş, bir yandan alt yapı, yol tamiri ve asfaltlama çalışmalarımız devam etmekte. Ana arter caddelerimiz ve sokaklar da yol- kaldırım parkelerimizde yer yer bozulmaları hızla tamir ediyoruz. Vatandaşlarımızın özellikle merkezdeki yollarda rahatlıkla seyir edebilmesi için tamir çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdürüyoruz. İşlerin en kısa sürede bitirilmesi için ekiplerimizi seferber ettik. Her şey halkımızın rahatlığı için” dedi.


Editör: TE Bilişim