Bor Belediyesi,  faaliyetlerinin yakından takip edilebilmesi için Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezi duvarına dev ekran yerleştirdi.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat göreve geldikten bu yana Bor İlçesi’nde bir çok yeniliğe imza attı. Bor İlçesini daha estetik ve güzel hale getiren,  yapılan uygulamalar ve faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren   Bor Belediyesinin yaptığı bu çalışmaları vatandaşlarımız  dev led ekranlardan izleyebilecekler.

 

Bor Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezi binasının üzerine kurulan dev led ekran hizmete girdi ve vatandaşların şimdiden ilgisini çekti. Bor Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların yer aldığı video görüntülerin yanında çeşitli duyurular, eski bor fotoğrafları slaytı gibi sürekli değişiklik gösterecek görüntüler yer alıyor.

 

Bor Belediyesi’nin hizmete soktuğu dev ekran da Bor da yapılan bir çok etkinliklerin yayında,  Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezinde yapılan toplantı, konferans gibi programların da canlı olarak dev ekrandan verileceği öğrenildi.

 

GALATASARAY – FENERBAHÇE MAÇI GOSTİVAR KARDEŞLİK  ŞELALE PARKINDA İZLENDİ


TFF Süper Kupa  final maçında Galatasaray ile Fenerbahçe Kayseride karşılaştı. Borlular heyecanla beklenen karşılaşmayı Bor Belediyesi'nin Halil Nuri Bey Kültür Merkezi duvarına yerleştirdiği dev ekrandan izledi. 


Karşılaşmadan  saatler önce Gostivar Kardeşlik Şelale Parkında  yerlerini alan taraftarlar açık havada ve rakip takım taraftarları ile birlikte maç  izlemenin keyfine vardılar. Kanepeleri dolduran ve yerlere oturan Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar zaman zaman takımları lehine slogan attılar. 


Karşılaşma sonunda gülen taraf Galatasaraylılar oldu. 























Editör: TE Bilişim