Bor  Belediyesi, kentte aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle karla mücadele çalışmalarını 24 saat sürdürüyor.



Bor  Belediyesi, ilçeyi etkisi altına alan kar yağışı ile birlikte karla mücadele çalışmalarına başladı. Bor Belediyesi’ne bağlı ekipler  yağışların başlamasıyla birlikte, aşırı buzlanmaya karşı 24 saat sıvı solüsyon ile kar eritme çalışmalarını sürdürürken gerekli olan yerlerede tuzlama yaparak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat yapılan çalışmaları yerinde incelerken, kış şartlarına karşı vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için tüm tedbirlerin alındığını ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ekiplerin her an hazır olduklarını ifade etti. Belediyenin zorlu kış koşullarında çalışacak her türlü ekipman ve insan kaynağına sahip olduğunu belirten Erat, böylece kar ile mücadelede belediyemizin ortaya koyduğu gayret ile ilçemizde her hangi bir olumsuzluk yaşanmasının önüne geçtik dedi. Erat, kar yağışının önümüzdeki günlerde etkili bir şekilde devam etmesinin beklendiğine dikkat çekerek buzlanma ve don olayına karşı sürücülerin ve halkın dikkatli olmalarını istedi. Başkan Erat, belediyenin buzlanmalara karşı çalışmalarını da yürütecek olurken araç sürücülerinin de aşırı hız yapmamaları ve buz riskini göz önünde bulundurmaları gerektiğini belirtti

Öte yandan vatandaşların su sayaçlarının donmaması için gerekli tedbirleri alması da Belediye tarafından yapılan uyarılar arasında yer alıyor.

Foto galeriye git


Editör: TE Bilişim