Bor belediyesi son olarak, ilçe genelinde eskimiş, bozulan tüm kaldırımları yeniden andezit taşı ve parkelerle döşüyor.

 

İlçe modern bir kent görünümüne bürünmeye devam ediyor. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Erat, kış mevsiminin geride kaldığı şu günlerde havaların mevsim normaline dönüşmesiyle birlikte ilçenin dört BİR yanında belediyemiz hizmet çalışmalarını başlattık. Özellikle kent merkezindeki ana cadde üzerindeki yaya kaldırımlarını andezit taşı kaplaması ve diğer noktalardaki yaya kaldırımlarını renkli beton parke taşı döşeyeceklerini söylerken sözlerine şöyle devam etti. 

Bor’un çehresi hızla değişiyor. İnşallah söz vermiş olduğumuz şekilde kalıcı bu çalışmaları artarak zamanından önce bitirmiş olacağız.

 

"Bor Belediyesi olarak şehir merkezi sınırları içerisinde yaya kaldırımı ve yol çalışmalarına bu yıl ağırlık veriyoruz. Şu anda kentin işlek çarşısı olan Karaköprü caddesi üzerinde yaklaşık 1500 metre kare alanda beton kaldırım bordür taşı ve parke taşı kaplama çalışmaları başlattık. Bilindiği üzere kent merkezinde doğal gaz abone hattı ve elektrik kablolarının yeraltına alınması tamamlandığı noktalarda çalışmalarımıza hız verdik. Eskiyen, kırık dökük kaldırımları tamamen sökerek, yeniden zeminine göre andezit taşı ve eskiden parke taşı döşeli alanlara ise yine yeniden üç renk parke taşı kullanarak gerçekten görsel olarak mükemmel olanı imkânlar ölçüsünde, elimizden geldiği kadar ilçemizi daha güzel daha modern çağdaş ilçe yapma yolunda mücadele ediyoruz. Belediye olarak; insan odaklı hizmet çalışmalarımız yoğun bir hızla devam edecek…”

 Bor’un çehresi değişiyor!

 Bor Belediye Başkanı Erat, “2009 seçimlerinden sonra Bor’da hizmet farkı ortaya çıkmaya devam ediyor. Bor’un çehresi değişiyor, şehrin içerisinde güzel çalışmalar oluyor. Kent genelinde belediye olarak çalışmalarımız güzel gidiyor bu güzel kalıcı hizmet farklılığını vatandaşlarımız görüyor ve takdir etmeye devam ediyor. İlçemizi hak ettiği güzel geleceğe hazırlamaya var gücümüzle devam edeceğiz.” Dedi.      











Editör: TE Bilişim