Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İlçenin yeni açılan yolları ve bozulan yollarını kış öncesi asfaltlama çalışmasını  yapıyor.
Bor İlçesinde; Bor Belediyesi asfaltlama ekipleri asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yolların bir süre önce zemin tanzimi ve dolgularının tamamlanmasının ardından iş makineleri ve asfaltlama ekiplerince şehrin değişik noktalarındaki yeni açılan yollarda tesviye çalışmalarının ardından halkın talepleri doğrultusunda asfaltlama çalışması yapılıyor.
 
Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT asfaltlama çalışmalar hakkındaki açıklamasında;
Belediye olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri kentimiz ve halkımızın talepleri doğrultusunda aynı azim ve kararlılıkla hizmetimize devam ediyoruz. Bor İlçe merkezi gerçekten çok geniş hizmet alanına sahip olan şehirdir. Kent çevresinde yeni oluşan mahallelerin de her noktasında çalışmalarımızı azami ölçüde sürdürmeye devam ediyoruz. Bazı yeni oluşan mahalleler de hizmet anlamında güzel proje uygulama çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Bazı bölgelerde yapılmasını beklettiğimiz hizmetleri sırasıyla zaman içerisinde yerine getiriyoruz.
 
Bazı mahalleler de doğalgaz gibi alt yapı çalışmaları yapılmadığından bu noktalardaki yollarda çalışmaları bekletmeye aldık. Örneğin; Mehmetçik mahallesinde belediye çalışmalarının dışında arsa sahipleri ve diğer kurumların yapacağı alt yapı çalışmalarını bekleme durumundayız. Bu ve benzeri yerlerde, Halkın gözünü boyamak için yaptım oldu. Yerine, her şeyi yerli yerinde ve zamanında yapmayı önemsedik.
 
İleride yap, boz yerine sorunsuz bir şekilde bir seferde uzun süre hizmet edecek olan hizmet yollarını oluşturmayı tercih ve amaçlıyoruz. Bu anlamda halkımızın boşa gidebilecek her kuruşuna da sahip çıkıyor ve yerinde hizmet üretiyoruz.   
 
Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan çalışmalarımızla bağ yollarındaki yeni yol çalışmalarımızın büyük kısmını tamamladık. Kent merkezindeki doğalgaz ve su arızası gibi nedenlerle çalışmaların yapıldığı yerlerin yama asfalt işlerini sırasıyla zamanında tamamladık.
 
TOKİ mahallesinde çift yönlü ana yolun asfalt çalışmasını başlattık. Zamanı içerisinde tamamlanacak, ardından orta refüj yol çalışmalarının yapım çalışmalarına başlıyoruz. Orta refüj düzenlemesi ile birlikte bu alanlarda da ilave çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarına hız verilecektir. TOKİ Mahallesini Bor Fizik Tedavi Hastanesine bağlayan çift yönlü yolun Ahmet Kuddusi Mahallesi arasındaki bölümündeki çalışmaları da tamamlanarak halihazır Karayolları 6.Bölge Müdürlüğünün çalışmalarını başlattığı ana yoldaki trafik yükünü ve oluşabilecek trafik sıkışıklığının önüne de geçileceği alternatif bu yolun tamamlanmasıyla şehir içi ulaşımını da bir nebze olsun rahatlatmayı amaçlıyoruz.” Dedi. 
TOKİ Mahallesi Hizmetlerimiz Hızla Devam Ediyor 
 Erat açıklamasının devamında ; TOKİ mahallesinin mevcut sebze pazarı alanına yeni hizmet projelerimiz olan TOKİ sakinlerinin huzur içerisinde dinlenerek, hoşça vakit geçirebileceği alanların içerisinde olduğu çay bahçesi, Sosyal Binalar ve Düğün Salonu yapımı ile mevcut TOKİ sebze pazarı alanını yeniden tanzimini yaparak, üzerini pazarcı esnaf ve alış veriş yapmaya gelen halkımızın faydalanması için üzerini kapalı hale dönüştürme projemizi uygulamayı amaçlıyoruz. 

Editör: TE Bilişim