Türk Ocakları Niğde Şube Başkanı ve Eğitim 2023 Derneği Genel Başkan Yardımcısı Gazi Karabulut, kadir gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Karabulut mesajında şu görüşlere yer verdi.

“Şüphesiz insan aldandı.” Diyor kutsi ifade. Ve onun hüsranda olduğunu, akletmediğini, tekrarlıyor sık sık.
                Hakikaten de kendimizden başlayarak etrafımızı, beldemizi, ülkemizi, dünyamızı şöyle bir gözümüzün önüne getirdiğimizde verilen nimetlere karşı bir şükürsüzlük, kıymet bilmeme, değerini anlayamama anlasak da gerekli hassasiyeti gösterememe gerçeği ile yüzleşiyoruz.
                Vatanımızın cennet gibi olduğunu söyleriz de bu cennet vatanı koruma adına ne yaptığımızı bilmeyiz. Ana gibi yar olmaz der anamızı üzeriz. Eşimizi çok sevdiğimizi söyler kalbini kırmadan beri durmayız. Buna benzer örnekleri çoğaltmamız mümkündür.
                Öyleyse gelin bin aydan daha hayırlı olduğu açıkça beyan edilen bu mübarek Kadir Gecesi kendimizi sigaya çekip yürekten bir muhasebe yapalım. Bireysel, bencil, oportünist bir dünyadan, sevgi, saygı, muhabbet ve hepsinden önemlisi Allah rızası doğrultusunda bir hayata kanat çırpalım.
                Memleketimizin, milletimizin, Alem-i İslam’ın birliği dirliği için dua edelim.
Bu duygularla Türk ve İslam aleminin Mübarek Kadir Gecesini ve yaklaşan Ramazan Bayramını yürekten tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyorum.
Gazi KARABULUT
NİĞDE TÜRK OCAKLARI BAŞKANI
EĞİTİM 2023 DERNEĞİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
Editör: TE Bilişim