2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor

Niğde Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan, üyelerle birlikte aldıkları ortak karar doğrultusunda, kış aylarının gelmesiyle birlikte kapanış 21.30 olan berberlerin bundan sonra saat 20.00’da kapatacaklarını söyledi.

Niğde Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan, Niğde genelinde uygulanan yaz ve kış saati uygulamasının bu yılda uygulandığını ve üyelerle birlikte aldıkları ortak karar doğrultusunda, kış aylarının gelmesiyle birlikte 21.30 olan kapanış saatinin 01 Kasım tarihi itibariyle 20.00’da kapatacaklarını söyledi.

20.00’A KADAR HİZMET VERECEKLER

Oda Başkanı Bircan, “Oda yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte toplantımızda alınan karar doğrultusunda her yıl olduğu gibi bu yılda ‘Kış Saati Uygulamasına’ geçilmesine karar verildi. Yaz mevsiminde Niğde genelinde berber arkadaşlarımız saat 21.30’a kadar çalışma zorunluluğu bulanmakta idi, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kış saati uygulamasına geçme kararı alındı. Alınan kararla yaz mevsiminde 21.30 olan kapanış saati, 20.00 olması şeklinde karar verilerek uygulamaya konuldu” dedi.

Bircan “Meslektaşlarımız bu uygulamayı bütün iyi niyetleri ile uygulamaktadır. Onların bu bilinçli sağduyulu davranışları birçok ilimizde ses getirmiş olup şahsım ve yönetim kurulumu onurlandırmışlardır. Bu uygulamanın meslektaşlarımıza hem sağlık hem sosyal açıdan olumlu geri dönüşü çok net bir şekilde görülmüştür ve bu uygulamaya birçok ilimizde kayıtsız kalmamış onlarda mesai saatleri uygulamasına hızla geçmişlerdir. Çok değerli meslektaşlarıma şahsım ve yönetim kurulum adına hepsine teşekkür eder iş yerlerinde bol bereketli kazançlar temenni ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim