Niğde Belediye Başkanlığı, Efendibey Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan bulvarında faaliyete geçirdiği spor salonunda ücretsiz hizmet verecek.

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılarak vatandaşların hizmetine sunulan spor salonu tanıtımı yapılmak üzere bir ay süreyle ücretsiz hizmet verecek. 01.10.2019 tarihinde başlayarak 01.11.2019 tarihinde sona erecek olan ücretsiz fitness salonu kullanımından tüm vatandaşlar belirtilen seanslarda yararlanabilecek ve spor yapmanın keyfini gözlemlemiş olacak.

Niğde Belediyesi Spor Salonu Çalışma Seansları

Bay ve Bayan seanslarıyla vatandaşın hizmetine sunulan Niğde Belediyesi Spor Salonunda erkekler Salı, Perşembe, Cumartesi günleri sabah 09:00 akşam 21:00 arası, Pazar günleri saat 16:00 – 20:00 arası spor yapabilecek.

Bayanlar, Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri sabah 09:00 akşam 21:00 arası ve Pazar günleri 12:00 – 15-30 saatleri arasında spor salonunu kullanabileceklerdir.

Ücretsiz hizmet sağlanan süre sonrasında, spor salonundan faydalanmak isteyen vatandaşların, aylık 12 seans spor yapmak için 60 TL ödeyerek spor salonundan faydalanmaya devam edecekleri, ayrıca Niğde Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme havuzunda yüzme sporunu da yapmak isteyen vatandaşlar her iki spora da kayıt yaptırırlarsa 8 seans yüzme, 12 seans fitness sporu için 100 TL ücret ödeyerek bu hizmetlerden fayda sağlayabileceği Niğde Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bildirildi.

Spora ve Sporcuya büyük önem veren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Geleceğe sağlıklı ve zinde bireylerle birlikte yürümeyi hedefliyor, bu doğrultuda herkesimin spor yaparak kaliteli vakit geçirmesini, tesisin ücretsiz kullanımının bölgeye tanıtımı ve spora teşvik etmek açısından doğru olacağını düşünüyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim