elediye iş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak yazılı açıklama yaparak, terör saldırılarını ve saldırıyı yapanları şiddetle ve nefretle kınadı. 
Türk-İş Konfederasyonuna bağlı Belediye iş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak yaptığı açıklamada, Yıllardır insanlık suçu olan teröre karşı mücadele eden ülkemizin terörün kalleş yüzüyle bir kez daha karşılaştığını belirterek “Teröre başvuranlar, kan dökerek, insanlara acı yaşatarak amacına ulaşacağını düşünenler, terörle bir yere varılamayacağını, bir sonuç alınamayacağı büyük bir gafletin içine düştüklerini mutlaka anlayacaklardır’’ dedi.

Özkaymak; “Ülkemiz, halkımız yaşadığı tüm acılara rağmen; demokrasiden, hukuktan ve kardeşlikten asla taviz vermeden, terörün de, onun gerisindeki güçlerin de üstesinden gelecektir. Huzursuzluğu, kardeş kavgasını ve milletin arasına ayrılık tohumları ekmeyi hedef alan terör, çirkin yüzünü bu kez de Diyarbakır'ın Silvan kırsalında gösterdi. Ülkemizin devletlerarasında denge unsuru olmaya yürüdüğü bir dönemde gerçekleştirilen bu melun saldırı, terör odaklarının ve onları destekleyenlerin milletimizin önünü kesme emellerini bir kere daha ortaya koydu. Milletimizi derinden yaralayan bu hain saldırıyı lanetliyor; vatan müdafaası için canlarını feda ederek şehadet şerbeti içen şehitlerimize, bu arada İzmir'de eğitim uçuşu sırasında düşmekte olan uçağın halka zarar vermemesi için kendi canlarını feda eden pilotlarımıza Cenâb-ı Allah’tan rahmet, onları yetiştiren anne - babalarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve milletimize sabr-ı cemil niyaz ediyorum" dedi.


Editör: TE Bilişim