Sosyal Belediyecilik kapsamında her zaman ihtiyaç sahiplerinin de yanında olan Niğde Belediye Başkanlığı, Ramazan ayı içerisinde de gıda yardımlarını sürdürüyor.

 

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından Niğde genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin tespiti gerçekleştirilerek gıda yardımı yapılıyor. Her zaman vatandaşların yanında olduğunu hissettiren Niğde Belediyesi Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşların elinden tutuyor. Göreve geldiği günden bu güne hemşerilerinin derdiyle dertlenen, mutluluğu ile mutlu olan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan her zaman olduğu gibi vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor.

 

Hayırlarla dolu bir Ramazan geçirmek dileği ile

 

Her zaman halkın yanında olan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Ramazan Ayında yaşanan manevi duyguların tüm gönüllerde yaşanmasını temenni ediyorum. İnsanımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Belediyemiz bünyesinde kurulan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımlarımız devam ediyor. Tüm Niğdeli hemşerilerimin Ramazan ayını hayırlarla geçirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim