Niğde Belediyesi, kırılan ve eskiyen çöp konteynerleri için tamir ve boyama çalışması başlattı. 


İnsan sağlığına ve çevre temizliğine önem veren Niğde Belediyesi, şehir genelinde bulunan 5 bin çöp konteyneri için tamiri ve boyama çalışması başlattı.

 

Daha temiz ve yaşanabilir Niğde için düzenli olarak evsel atıkları toplayan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda atıkların atıldığı çöp konteynerlerinin temizlik ve dezenfektasyon işlemini de yapıyor. Şehir genelinde belirli noktalarda bulunan, galvaniz saçtan yapılan, fiziksel özelliklerini kaybeden ve tamir edilmesi gereken çöp konteynerleri, proje kapsamında yapılan tamirle yenileniyor. Temizlik İşlerine bağlı ekipler tarafından tek tek kontrol edilen konteynerler hijyenik temizlikleri yapıldıktan sonra boyanarak Niğdelilerin hizmetine sunuluyor. 

 

Öte yandan Niğde Belediyesi, şehir temizliği konusunda çalışmalarını titizlikle sürdürürken, kullandığı araç ve gereçleri teknolojik gelişmelere paralel şekilde yenileyerek Niğde halkına en kaliteli hizmeti vermeye devam ediyor. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Daha önce ifade ettiğimiz gibi bizler için önemli olan ‘Önce insan’. Yaşanabilir bir çevrede yaşamın koşulu temizliktir” dedi.

 

Editör: TE Bilişim