Niğde AK Parti listesinden aday adayı olan Doğan Akdoğan ve İsa Alpat AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ile beraber Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti.

 

Aday listelerinin belirlenmesinin ardından Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı, Niğde AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde Milletvekili aday adayları Doğan Akdoğan ve İsa Alpat ile birlikte ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan belirlenen Milletvekili listesin hayırlı uğurlu olmasını ve seçim hazırlık sürecinin kazasız belasız atlatılması temennisinde bulunarak belirlenen adaylara da çalışmalarında başarılar diledi.

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Yeni Türkiye'nin inşasında AK Parti Niğde Milletvekili Adayı olarak gösterilen Alpaslan Kavaklıoğlu'nu, Erdoğan Özegen'i ve Yaşar Ataç'ı tebrik ediyor, alınan kararların başta ilimiz olmak üzere halkımıza ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Adaylarımıza bu şerefli görevde başarılar dileyerek tebriklerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik çerçevesinde 3-0 için gece-gündüz demeden çalışacak, kentimizi ülkemizde en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim