Kurban Bayramı tatilini ailesiyle Niğde’de geçiren 7 yaşındaki Çınar Oğuztürk, yakınlarının ellerini öperek topladığı 107 lirayı, Niğde El Ele Derneğine ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bağışladı.

7 yaşındaki Oğuztürk, Bayramda büyüklerinin ellerini öperek biriktirdiği 107 lirayı, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılması için Niğde El Ele Dernek Başkanı Yusuf Güleç’e makbuz karşılığı teslim etti.

Bayram harçlıklarını dernek yetkililerine teslim ettiğini belirten 7 yaşındaki Çınar Oğuztürk, "Bu ülkede yaşayan herkesin birbirine yardım etmek zorunda olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden, hiç tanımasam da benim yaşımda olup da ihtiyaç sahibi arkadaşlarım var. Bende Bayramda büyüklerimin ellerini öperek biriktirmiş olduğu bayram harçlığımı ihtiyaç sahibi arkadaşlarıma ulaştırmak için Yusuf abiye verdim ve elimden geldiğince yardımcı olmak istedim." dedi.

Niğde El Ele Dernek Başkanı Yusuf Güleç ise bu örnek davranışın kendisini son derece duygulandırdığını belirtti. Kendilerine ilk kez bir çocuğun harçlığını getirerek böyle bir bağışta bulunduğunu kaydeden Güleç, "Çok huzurluyum ve gerçekten çok umutluyum. Demek ki bizden sonra güzel bir nesil geliyor." diye konuştu.

Niğde Belediyesi  İlk Meclis Toplantısını Yaptı Niğde Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Editör: TE Bilişim