Belediye Başkanı Akdoğan'dan Yeni Yıldız Gazetesine Ziyaret etti, ziyareti sırasında Cumhurbaşkanlığı seçimini de değerlendirdi. 

VİDEO GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Yeni Yıldız Gazetesi yeni sahibi Uğur Mart'ı ziyaret ederek devralmış olduğu Yeni Yıldız Gazetesinin hayırlı olmasını temenni etti.

 

Niğde'nin yerel gazetelerinden biri olan Yeni Yıldız Gazetesi geçtiğimiz günlerde el değiştirerek yeni sahibi Uğur Mart olmuştu. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Yeni Yıldız Gazetesi yeni sahibi Uğur Mart'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Gazeteciliği ilkeli yapmak gerek

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Yeni Yıldız Gazetesi Niğde'mizin günlük çıkan 5 gazetesinden bir tanesi. Bir başka arkadaşımızın öncülüğünde yakın tarihe kadar çıkmış bir gazetemizdi. Yeni Yıldız Gazetesi el değiştirerek değerli kardeşimiz Uğur Mart'ın öncülüğünde çıkacak. Yeni Yıldız Gazetesinin yeni sahibi Uğur Mart başta olmak üzere tüm çalışanlarına hayırlı olmasını, hayırlı kazanç elde edilmesini temenni ediyorum. Doğruluk ve dürüstlük ilkesinden ayrılmadan tarafsız ve adil yayın yapma noktasında hareket edileceğini düşünüyoruz. Bundan bizim hiç bir şüphemiz yok. Basın ve gazeteciliği ilkeli yapmak gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada Uğur Mart kardeşimize de güvenimiz tam. Uğur Mart yönetiminde Yeni Yıldız Gazetesi ve Niğde basını bir ivme kazanır. Bir aşama kat eder. İyi ve yüksek hedeflere doğru gider ve buna da Yeni Yıldız Gazetesi öncülük eder. Yeni Yıldız Gazetesi, Uğur Mart ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ DEĞERLENDİRDİ

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan,  AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Şu anda da Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı makamını en fazla hak eden kişi Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'dır" dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı gösterilmesine ilişkin, “Türkiye yeni bir döneme giriyor. Türkiye'de ilk olarak cumhurbaşkanı halk tarafından ve halk oylamasıyla seçilecek” dedi.

Adaylık açıklamasının sevindirici olduğunu ifade eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "İlk kez Türkiye'de millet tarafından, halk tarafından bir Cumhurbaşkanı seçilecek. Artık halkın iradesi Türkiye Cumhuriyeti'nin en üst makamı olan, devletin başı olan Cumhurbaşkanlığı makamı halkın seçeceği kişi tarafından yönetilecek. Sevk ve idare edilecek. Bu bakımdan Cumhurbaşkanlığı seçimi önemli. Yıllardır siyaset yaptığımız Genel Başkanımız Başbakanımız parti grubumuzun ortak kararı ile 311 milletvekilimizin tamamı imzası ile aday gösterildi. İstişare ve değerlendirme toplantılarında da bir düşünce birliği vardı. Şu anda da Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı makamını en fazla hak eden kişi Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olduğunu düşünüyorum. 10 Ağustos'ta da milletimiz tarafından yüzde 50'nin üzerinde bir oyla ilk turda seçileceğini düşünüyor, ümit ediyoruz. Biz de bu uğurda çalışacağız, elimizden ne geliyorsa bunu yapacağız. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra dirayetli bir Başbakan ile beraber Türkiye yeniden bir çağ daha atlayacak. Bununda böyle olacağına inanıyorum. Türk Milletine hayırlı uğurlu olsun. Allah hesabını veremeyeceği makamı mevkii kimseye nasip etmesin" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim