Hizmet-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Kadir Yenel ve yönetim kurulu görev dağılımı için sendika genel merkezini ziyaret ederek Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan ile bir araya geldiler.

4 Mart tarihinde gerçekleştirilen Hizmet-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurul’da delegelerin salt çoğunluğunun oyunu alarak Niğde şubenin seçilen ilk başkanı olan Kadir Yenel ve yönetimi sendika genel merkezini ziyaret ederek görev dağılımını gerçekleştirdi. Genel başkan yardımcılarını ve genel sekreteri makamlarında ziyaret eden Hizmet-İş Sendikası Niğde yönetimini daha sonra Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan kabul etti.

Genel Başkandan Tam Not

Mahmut Arslan’ı makamında ziyaret eden Niğde ekibi genel başkanlarından tam not aldı. Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan; “ Öncelikle gerçekleştirilen genel kurulun sendikamıza ve Niğde’ye hayırlı olmasını temenni ederim. Kadir başkanımız şube başkanı olmadan önce de bizimle beraber bu davada saf tutmuş bir kardeşimizdir. Oluşturduğu bu genç ve dinamik ekiple eminim daha nice başarıya imza atacaktır. Rabbim onun ve diğer arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.” Dedi.

Editör: TE Bilişim