İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun, yazılı bir basın açıklaması yaparak 15 Temmuz hain darbe girişimine ve sonrası ile ilgili konulara değinirken 15 Temmuz ve vatanı uğruna tarihin her döneminde bugüne kadar can veren şehitleri rahmetler andı ve gazilere minnettarlığını iletti.


15 Temmuz Niğdeli Kahramanın emsalsiz direnişi ile başlayıp Türk halkına bir olmayı bütünlüğü, kardeşliği yeniden anımsatan yegâne günlerden biri olduğuna değinen İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun açıklamasında, terörist kalkışmanın ısrarla derinden ve yeniden incelenmesini meclise gelen araştırma önergelerinin de kabul edilmesinde ve araştırılmasında oldukça önemli bir yer olacağını daha öncesinde olduğu gibi yeniden hatırlattı.


Açıklamasına devam eden İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun; “O gecenin en önemli simgesi ve kahramanı olan Niğdeli kahraman kardeşimiz Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’i, o gece vatanı uğruna can veren asker, polis, sivil tüm kardeşlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. FETÖ terör örgütü üyesi şahısların ülkemiz üzerinde ne tür oyunlara kalkıştıklarını veyahut kalkışacaklarını sürekli söyledik. Bizim bu ülkeyi kimseye böldürmeye hiç niyetimiz yok. Bu tür yapılanmalara bugüne kadar nasıl karşı geldik ve direndiysek bundan sonrada ayı kararlıkla buna devam edeceğiz” dedi.


ISRAR EDİYORUZ: TEPEDEN TIRNAĞA HER ALANI ARAŞTIRILSIN
İYİ Parti olarak FETÖ terör örgütünün siyasi ayağının araştırılması konusunda TBMM’ye defalarca önerge vermelerine rağmen Cumhur ittifakı birleşiminin sürekli bu teklifleri reddettiklerini de sözlerine ekleyen Uzun; “Bu konuda her Türk vatandaşı o gecenin tüm şifrelerini ve sırlarını merak ediyor. Daha gün yüzüne çıkmamış birçok konu var. Karanlıkta olan boy boy fotoğrafları FETÖ elebaşı ile yan yana çıkan ve çıkmaya devam eden fakat devletin önemli makamlarında yeniden görev verilen isimler ile ilgili adımlar atılmalıdır.  Gelin meclise gelen bu araştırma önergelerini kabul edin ve edin ki Niğdeli Kahramanımız Ömer Halisdemir ve diğer kahraman vatandaşlarımızın şehit edilmesine, kimler sebep olmuş, derinlerde daha kimler var hep birlikte görelim” dedi.

Niğde'de Tatilin İlk 5 Gününde 42 Trafik Kazası Oldu Niğde'de Tatilin İlk 5 Gününde 42 Trafik Kazası Oldu

Editör: TE Bilişim