“Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran,aynı düşünce ve duygularda buluşturan,günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran,topluma umut,sevgi veren,birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir.
 
Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı arttıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız.
 
Bayramların getirdiği barış ve huzur ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle Ramazan ve Bayram günlerinin kazandırdığı alışkanlıkla tüm yaşamımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoş görü ile yaklaşmalıyız. Umudumuzu canlı tutmalı, sorunlarımızı birlik içinde aşabileceğimize olan inancımızı korumalıyız. Dini bayramlar insanlar arasında sevinç, coşku ve barış rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı ulvi bir atmosferdir. Bu anlamda, idrak etmekte olduğumuz Ramazan Bayramı Çok derin ve etkili bir nüfus alanı vardır. Bayramlar sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdesidir. Bu vesile ile çok değerli hemşerilerimin Ramazan bayramını tebrik ediyor,selam,saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.”  
 

Editör: TE Bilişim