Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Balhasan Mahallesi, Ahi Paşa Caddesi, Kale mahallesi ve Perşembe pazarında esnaf ziyaret ederek esnafların talep ve sorunlarını dinledi.


Ziyaretleri gerçekleştirdiği iş yerlerinde esnafın istek ve taleplerini soran Başkan Özdemir; “ Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yüzünüzdeki tebessüm hiç eksik olmasın diye elimizden gelen gayretle hizmetkâr olmaya çalışıyoruz. Rabbim esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza helalinden bol bereketli kazançlar nasip etsin’’ dedi.


Başkan Özdemir, “Bugüne kadar her zaman halkımızın arasında, onların yanında oldum. Hemşerilerimizin gösterdiği ilgi bizleri mutlu ediyor. Onları dinleyerek taleplerini karşılamak, sorunlarına çözüm bulmak bizim görevimiz. Esnaf kardeşlerimin sorunları ve yapacakları öneriler bizler için önemli. 5 yıl boyunca Niğde’yi bu şekilde toplumun her kesiminin sesine kulak vererek yöneteceğiz. Ben sen yok biz varız. Biz birlikte yaparız diyerek göreve geldik ve bu sözümüzün de arkasında durarak gereğini yapacağız" dedi.


 Esnaf ve vatandaşlardan gelen her türlü öneriye açık olduklarını ziyaretlerinde dile getiren Başkan Emrah Özdemir, esnaf dostu bir belediye olduklarını ve el birliği ile Niğde’yi daha iyi daha güzel noktalara taşıyacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim