Çeşitli toplantılara katılmak üzere İstanbul’a giden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İstanbul'da tüm Türkiye'de faaliyet gösteren Niğde dernekleriyle bir araya geldi.

Başkan Özdemir; İstanbul temasları kapsamında Niğde Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği Niğdeli bürokratlar buluşmasına katıldı. Daha sonra ülke genelindeki Niğde dernekleri ile buluşan Başkan Özdemir burada dernek üyeleri ve yöneticileri ile Niğde ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Niğde Dernekler Federasyonu Kadın Kollarının düzenlediği" Anadolu Sultanları Buluşuyor" programına katılan Başkan Özdemir daha sonra Niğdeli işadamları ile NİSİAD yönetim toplantısında bir araya geldi. Burada işadamlarını Niğde'ye yatırım yapmaya davet ederken, Niğde ile ilgili yaptıkları çalışmaları ve projeleri tanıttı. Kurumsal pazarlama ve tanıtım ürünlerinin sergilendiği  Promosyon Show İstanbul fuarını ziyaret etti.

Ulusal Egemenliğin 104.Yılı Kutlanacak Ulusal Egemenliğin 104.Yılı Kutlanacak

İstanbul seyahati ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Özdemir; " İstanbul'da tüm Türkiye'de faaliyet gösteren Niğde derneklerimizle bir araya geldik. Şehrimiz açısından çok verimli bir seyahat oldu. Niğdeli bürokrat ve işadamlarımızla toplantılar yaptık. Niğdeli hanımefendilerin programına katıldık. Bizim için Niğdeli hemşerilerimizin olduğu her yer Niğde toprağı hükmündedir. Gurbetteki hiçbir Niğdeliyi yalnız bırakmayacağız. Her koşulda ve her yerde hemşerilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Bize gösterdikleri misafirperverlik için bütün derneklerimize ve bütün Niğdeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim