Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Merkeze Bağlı Bağlama Kasabası’nda bisiklet almak için biriktirdikleri parayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiye’m " kampanyasına bağışlayan Yusuf ile Resul kardeşlere teşekkür ederek, bisiklet hediye etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 maaş bağışlayarak başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiye'm” kampanyasına, Merkeze Bağlı Bağlama Kasabası’nda yaşayan Emine Gümüş torunları Yusuf Gümüş (8), Resul Gümüş (6) bisiklet almak için kumbarasında biriktirdiği parayı “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyası kapsamında bağışladı.

Bu örnek davranıştan etkilenen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de Yusuf ile Resul kardeşlere teşekkür ederek, bisiklet hediye etti.

Yusuf Gümüş: “Ben bu bağışı bisiklet almak için bağışlamamıştım ama madem getirmişsiniz Belediye Başkanımız Emrah Özdemir’e teşekkür ederim” dedi.

Başkan Özdemir: “Kumbarasında biriktirdiği parayı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’m’ kampanyasına bağışlayan Yusuf ile Resul kardeşlerin gözlerinden öpüyorum. Bence bu Türkiye'deki herkese mesajdır. Yusuf ile Resul kardeşlerimizin bu davranışı birlik, beraberlik ve dayanışma açısından bir örnektir. Bu örnek davranışlarından dolayı geleceğin mimarı çocuklarımızı tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Biz bize yeteriz siz var olun çocuklar” dedi.

Editör: TE Bilişim