Niğde İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğunu belirtti. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İnşaat Mühendisleri Odası başkan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek başarılar diledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Selman Yavaşcan, Belediye Meclis Üyesi Abudder Zorba ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette başta inşaat mühendislerinin sorunları olmak üzere Niğde’nin sorunları masaya yatırıldı.

Niğde Belediyesinin sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapmayı önemsediğini ifade eden Emrah Özdemir, belediye olarak yaptıkları çalışmalar konusunda da bilgiler verdi. Emrah Özdemir “Her zaman sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini önemsiyoruz ve Niğde’nin sorunlarının çözümü noktasında ortaya konulan projeleri destekliyoruz. Bu anlamda İnşaat Mühendisleri Odasının yapacağı çalışmalarda Niğde Belediyesi olarak her zaman destek oluruz” dedi.

Başkan Özdemir; “Bilindiği gibi ülkemiz deprem kuşağında olan bir ülke, depreme dayanıklı binaların yapılması ve olası bir depremde en az hasarla atlatabilmek için üzerimize düşen her vazifeyi yapıyoruz. Yine şehrimizin imar çalışmaları konusundaki görüşlerimizi paylaşarak geleceğin Niğde’sini yaratmak için elimizi taşın altına koymak istiyoruz. Üzerimize düşen ne varsa yapacağız.”

Belediye Başkanı Emrah Özdemir hafta sonu yapılacak olan genel kurul öncesi İnşaat Mühendisleri Odası Niğde temsilciliğini ziyarete gelen İnşaat Mühendisleri Odası Adana şubesinden Hasan Aksungur, Ahmet Uncu, Sedat Yıldırım, Onur Batmaz, Leyla Tan ve meslektaşlarımızla şehrimizdeki projelerimiz başta olmak üzere birçok konuda hasbihal etti.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Selman Yavaşcan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in desteklerini yanlarında hissettiklerini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: TE Bilişim