Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 15 Temmuz aynı zamanda sinesinde şehitler saklayan bu aziz milletin vatan için ölme kararlığının zirveye çıktığı bir gündür. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Başkan Emrah Özdemir, mesajında; 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi aziz milletimize ve vatanımıza karşı gerçekleştirilen tarihimizin en büyük ihanetlerinden birisidir. Bu yüce millet bir kez daha hep birlikte ortaya koyduğu Çanakkale ruhuyla hainlere karşı yeniden bir direniş ve diriliş öyküsü yazmıştır.

15 Temmuz aynı zamanda sinesinde şehitler saklayan bu aziz milletin vatan için ölme kararlığının zirveye çıktığı bir gündür. Ülkemizin dört bir yanında meydanlara çıkan vatandaşlarımız topunu tankın önüne canını siper ederek kendi değerlerini savunmuştur. 15 Temmuz gecesi yaşananlar milletimizin her an yeni destanlar yazabileceğini yedi düvele yeniden göstermiştir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bağımsızlığımız için yazılan bu kahramanlık destanı seneler geçse de unutulmayacak ve her daim tazeliğini koruyacaktır.

Bu gecede şehit olan hemşerilerimiz Ömer Halisdemir, Varol Tosun, Kemal Tosun, Ramazan Konuş, Yalçın Aran ve Hakan Ünver’i saygıyla anıyorum. Bizleri her türlü ihanetin şerrinden koruması için Cenab-ı Allah’a dua ediyorum. Allah bu aziz milleti her türlü iç ve dış düşmanların ihanetinden muhafaza eylesin.

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Mart ayı toplantısı gerçekleştirildi Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Mart ayı toplantısı gerçekleştirildi

Şehitlerimizin aziz hatıralarına ve kanlarıyla müşerref kıldıkları bu topraklara sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde En büyük gücümüzün milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliği olduğunun bilinciyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim