Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , Bor Belediyesi  personeli ile gerçekleştirilen toplantıda  biraraya geldi.


Erat ,Bor Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda , ilçeye yapılan hizmetler nitecesinde çalışma özverileri için personeline teşekkür etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Erat , hizmetler hakkında sunum yaptı.Belediye yönetimi ve personeli tarafından yapılan hizmetleri değerlendiren Başkan Erat , elbirliği ile pek çok başarılı çalışmaya imza attıklarını söyledi.


Erat , “Önemli olan zoru başarmak. Sizlerin başarısı benim başarım, benim başarım sizlerin başarısı. Canla başla hizmetlerimizi hep beraber geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.Belediyelerin halkın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yaptığını, kent yaşamının hemen her safhasında mutlaka belediye olduğunu ifade eden Başkan Erat ,  “Belediyecilik kişinin doğumla ölüm arasında her zaman, her an bir şekilde ilişkili olduğu bir sosyal hizmetler zinciridir.Bor'un artık merak edilen, takip edilen bir cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Erat, bugün gelinen noktadan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Bu mutlulukta herkesin payı olduğunun, Bor'un bugünlere gelmesinde tüm belediye çalışanlarının emeği olduğunun altını çizen Erat , “Bu hazzı birlikte paylaşıyor ve yaşıyoruz. Bugün ilçemize her türlü hizmeti ulaştırabilecek aracı gereci olan bir belediye haline geldik. Bunu bütün belediye personelinin çabası ve özverisiyle gerçekleştirdik.” dedi.Bor  Belediyesi olarak pek çok ilki başarmış olsak da daha yapacak çok işimiz var. Şu anda hala istediğimiz noktada değiliz. Bor'da imza atacak çok projemiz, başaracağımız daha çok işimiz var ” dedi.

Başarıyı elde etmek için çok çalışmak gerektiğini ve her personelin işini severek ve gönülden yapması gerektiğini ifade den Başkan Erat, “  Güzel sonuçlar almak için herkes kendi işini iyi yapmalı. Herkes kendi işini en iyi bir şeklide yaparsa başarı gelir ” açıklamasında bulundu. Başkan Erat ,  kendisinin de belediye başkanı olarak görevini en iyi şekilde yerine getirmekle sorumlu olduğunu belirtti. Erat ,  “ şuna gönülden inanın ki ben bu işleri bana teşekkür etsinler diye yapmıyorum, belediye başkanı olarak görevim olduğu için yapıyorum, memleketim  için yapıyorum , Bor için yapıyorum , Bor'lu olduğum için yapıyorum” diyerek sözlerini sürdürdü.

Gerçekten ilçemiz adına yaptığınız çalışmaların hakkı yenemez.Herzaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.Hizmet ve çalışmak emek ister ve sizlerde bu emeğin karşılığını mutlaka alırsınız.Bu vesile ile İlçem adına ve Bor Belediyesi adına yaptığınız çalışmalar ve bu çalışmalardaki özverili gayretlerinizden dolayı  hepinize tek tek teşekkür ediyorum, şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim