Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Medeniyetlerin Yaşatıldığı Şehir Niğde’yi ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Akdoğan, Niğde halkı adına teşekkürlerini sunduğu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Niğde’yi onurlandırmasının mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün Medeniyetlerin Yaşatıldığı Şehir Niğde’mizi ziyaretleri bizleri oldukça memnun etmiştir. Şehrimizi onurlandıran Cumhurbaşkanımız halkımızla buluşacak, resmi kurum ziyaretlerinde bulunacak.  Ziyaret ettiği her şehirde halkın sevgi gösterileriyle karşılanan Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’e Niğde’ye gösterdikleri ilgiden dolayı Niğde Belediye Başkanı olarak şahsım ve hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum.  Niğde Belediye Başkanlığı olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza sunacağımız brifingle, şehrimizin 3 yıl içerisinde hangi büyük hizmetlerle tanıştığını sunacağız. Ayrıca ilimizin beklentileri konusunda da Cumhurbaşkanımızı bilgilendireceğiz.  Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı olarak ilimizi ilk ziyareti olsa da, daha önceki ziyaretlerinden dolayı şehrimizi iyi tanımaktadır.  Hemşerilerimizi, 20 Ocak 2012 Cuma günü saat 11.00’da Belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandıracak olan Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’le buluşmaya davet ediyorum” dedi.


Editör: TE Bilişim