Niğde Belediyesi’nce düzenlenen Futbol Turnuvasına katılan kurumlar Başkan Akdoğan’a teşekkür plaketi verdi.

 

 

Niğde Belediyesinin Bahar Şenlikleri kapsamında kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arısında düzenlediği Futbol Turnuvasına katılan kurum temsilcileri Başkan Akdoğan’ı ziyaret etti.

 

 

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkan Vekili Doğan Arısoy, Çocuk Hastanesi Müdür Yardımcısı Durmuş Sayın, Kapalı Cezaevi Memuru Abudder Varlıoğlu, Devlet Hastanesi Memuru Hüseyin Çöplü, Niğde Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Yusuf Dönmez, Niğde Adliyesi İcra Müdürü Celalettin Karakoyunlu ve Esnaf Murtaza Kaya gerçekleştirdikleri ziyaretle Başkan Akdoğan’a teşekkür ettiler.

 

 

Niğde Belediyesi’nin bir ilki gerçekleştirip böyle bir organizasyonu yaptığından dolayı memnun olduklarını dile getiren kurum temsilcileri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür plaketi verdi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akdoğan; “Bu turnuvaları zenginleştirmemiz gerektiğini ve turnuvalarda kupa ve madalyaların yanı sıra değişik ödüllerinde verilmesinin gerektiğini düşünüyorum. Önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz turnuvada değişik ödüllerinde yer almasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan, eğitime katkılarından dolayı da Niğde Belediye Başkanlığına plaket verildi. Niğde Ticaret Meslek Lisesi öğretmenleri tarafından eğitime yaptığı katkılardan dolayı sunulan plaketi Niğde Belediyesi adına, Başkan Yardımcısı Cengiz Ecemiş aldı.


Editör: TE Bilişim