Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yoğun çalışma programlarına rağmen vatandaşları da ihmal etmiyor. Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akdoğan, halkla iç içe bir profil sergiliyor ve bu özelliği ile halkın gönlünde taht kuruyor. 

Göreve geldiği 2009 yılından bu yana Niğde’nin modern bir şehir haline gelmesi için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’nin marka kent olması için de yoğun mesai harcıyor. Niğde Belediyesi’nin şehrin dört bir yanında sürdürdüğü yatırımları da yerinde inceleyen ve projelerin kısa süre içinde tamamlanabilmesi için ilgililere talimat veren Başkan Akdoğan, bu yoğun tempo içinde vatandaşlara da vakit ayırıyor. Başkan Akdoğan, makamında oturmak yerine her fırsatta halkla iç içe oluyor. Esnaf ve vatandaşlarla sıcak ve doğrudan temas kuran Başkan Akdoğan, böylece halkın sorun ve önerileriyle de direkt muhatap oluyor. Başkan Akdoğan’ın halkla iç içe bir profil sergilemesi esnaf ve vatandaşların da taktirini topluyor.

Kahraman Şehit Ömer Halisdemir Meydanı’nda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akdoğan, taksici esnafıyla da bir araya geldi. Vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdoğan vatandaşlarla doğrudan temas kurarak öğrendiği sorunların çözümü için ilgililere talimat verdi.

Vatandaşların ilgisinden memnun kaldıklarını ifade eden Başkan Akdoğan, “Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Yapılan hizmetlerden vatandaşımızın memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Vatandaşımız için hizmet standartlarımızı da yükseltmeye, daha yaşanabilir ve daha modern bir Niğde için çalışmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim