Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 17 Mayıs Perşembe günü saat 10.30 ile 12.00 arasında TRT Anadolu televizyon kanalında yayınlanmakta olan Anadolu’daki yerel yönetimler ve iş dünyasından isimlerin katıldığı “Anadolu’nun Sesi” programına canlı yayın konuğu olacak.


Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ile TRT Anadolu kanalı tarafından ortaklaşa yayınlanan “Anadolu'nun Sesi” programına konuk olacak olan Başkan Akdoğan, canlı yayında, Niğde ile ilgili tarihi mekânlar, sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında genel bilgiler vererek, Belediye tarafından Niğde’ye yapılan hizmetlerden ve yeni projelerden bahsedecek.

 

Hafta içi her gün saat 10.30'da yayına başlayan “Anadolu'nun Sesi” programını Arzu Türkdoğan ile Hakan Tuzcu birlikte sunuyor. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın canlı yayın konuğu olarak katılacağı “Anadolu’nun Sesi” programına Niğde Valisi Alim Barut, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür ve Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Öncel Koç telefon bağlantısı ile katılacak.


Editör: TE Bilişim