Akdoğan, mesajında rahmet ve bereket ayı Ramazan ayının tüm güzellikleri ile tamamlanmasının ardından, tüm inananlara sunulan hediyelerden biri olarak da bilinen Ramazan Bayramı’na kavuşmanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.
 Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Bolluk, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının hemen ardından Yüce Rabbimizin tüm inananlara ihsan ettiği bir Ramazan Bayramına daha halkımız ile birlikte, kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sevgi, barış ve dostluk ilişkilerinin en zirve noktalarda bulunduğu böylesine müstesna günlerin önemi büyüktür. Gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü böylesine anlamlı bir bayramı, tüm vatandaşlarımızın içtenlikle yaşamalarını arzu ediyorum. Tüm inanan kardeşlerimizin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, Sevgi ve dostluğun pekiştiği bayramın, tüm güzellikleri ile doya doya yaşanmasını diliyorum. Bu vesile ile Niğdeli hemşerilerim aileleri ile birlikte Ramazan Bayramlarını tüm içtenliğimle tebrik ediyor, sağlık, mutluluk niyaz ediyorum” dedi.

Akdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı ;

Başkan Akdoğan; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlığına kavuşmuştur. 30 Ağustos Zaferi ile milletimiz hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Kurtuluş mücadelesinin Büyük Taarruzla birlikte zaferle sonuçlandırdığı gün olan 30 Ağustos 1922 tarihinin, Türk tarihinde taşıdığı değerin çok iyi bilinmesi gerekmektedir. Bu vesile ile 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim