Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kardeşi ve Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan ve ailesi ile birlikte umre ibareti için dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Kutsal topraklara hareket etmeden önce Niğde Belediyesi personeli ile vedalaşan Başkan Akdoğan, kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlarla da tek tek helalleşti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve ailesi, yapılan duanın ardından kutsal topraklara hareket etti. 10 gün sürecek  umre ibadetini gerçekleştireceklerini belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Hemşehrilerimizin bize dua etmelerini ve haklarını helal etmelerini diliyoruz. Bizler de onlar için dua edeceğiz. İnşallah umre ibadeti yapan tüm vatandaşlarımızın duaları kabul olur. Rabbimiz umre ibadetini bizlere nasip etti. İnşallah dönmeyi de nasip eder. Tüm vatandaşlarımızın dualarının kabul olmasını bekliyoruz" dedi.

Bu arada Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 25 Mart'ta kutsal topraklardan dönecek. Bu süre içinde Niğde Belediye Başkanlığına Belediye Meclis Üyesi Bekir Peker vekalet edecek.

Editör: TE Bilişim