Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Kızıl Elma Parkında düzenlediği iftar yemeğine katılanlarla iftar öncesi sohbet etti. İftar yemeği veren Başkan Akdoğan, konuklara tek tek hoş geldin dedi
.

Başkan Akdoğan’ın düzenlediği iftar yemeğine; AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, AK Parti İlçe Merkez Başkanı Latif Güngör, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Niğde Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Ecemiş, Yakup Yerlikaya, Mustafa Yiğit, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, AK Parti İl, İlçe ve Belde teşkilatları ve çok sayıda davetli katıldı.



Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Sağlık sıhhat içerisinde Ramazan Bayramına erişmemizi Cenab-ı Hak hepimize nasip etsin. Nice Ramazan aylarına birlik ve beraberlik içerisinde ulaşmak nasip olur inşallah. Cenab-ı Hak birliğimizi, dirliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.



İftar yemeği programı için Başkan Akdoğan’a teşekkür eden AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; “Allah tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Ramazan ayının çeşitli güzellikleri var. Biz bunları doya doya yaşıyoruz. Bu iftar programını tertip ettiği için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri bir araya getirdi. Allah hepimize uzun ömür verir nice nice bayramlara, Ramazan aylarına ulaşırız ve sıkça bir araya geliriz. Herkesin Ramazan Ayı hayırlara vesile olsun” dedi.



Editör: TE Bilişim