Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kurban Bayramın 1. günü 5 Şubat stadyumunda  antrenman yapan Niğde  Belediyespor futbolcularını ziyaret ederek baklava ikram etti. 


Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından  gerçekleşen moral ziyaretine, Belediye Meclis Üyesi ve Belediyespor Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, Gümüşler Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediyespor yöneticisi Bayram Akdoğan katıldı.

 

Teröre karşı bayraklı protesto

 

Sporcuların her zaman yanlarında olacaklarını belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ülkemizde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için futbolcularla birlikte Türk Bayrağı açtılar.

 

Belediyespor ümit veriyor

 

Futbolculara başarılar dileyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bu sezonki tüm maçlarınızı başarmanızı diliyorum. Deplasmanlara kazasız belasız gidip gelmenizi temenni ediyorum. Bu yıl takımdan çok ümitliyiz. Geçen yıla göre bu ümidimiz daha fazla. Bu yıl bir üst lige çıkmayı başarırız diye düşünüyorum. Tabi bu başarı için önce inanmak gerek bunu da belirtmek istiyorum. Futbolcularımız arasında ki uyumun her geçen gün artarak devam edeceğini ümit ediyorum. Uyum olduktan sonra başarılacağına inanıyorum. İnanılırsa bu iş olur diye düşünüyorum. İnanıp azmettikten ve aradı ki uyumu tesis ettikten sonra olmayacak bir iş yoktur. Teknik heyet ve yönetim üzerine ne düşüyorsa bugüne kadar yaptı bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Bir süre antrenmanı izleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, teknik heyet ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra futbolculara başarı dileyerek sahadan ayrıldı.

 

http://www.borhaber.net/guncel/baskan-akdogan-dan-futbolculara-baklava-h17968.html

Posted by Bor Haber on 26 Eylül 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim