Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Göreve geldiğimiz günden bu yana engelli vatandaşlarımızın sorunlarına samimiyetle eğildik, bu sorunlara çözüm üretmek, engelli kardeşlerimizin toplumla bütünleşmelerini, işgücüne katılmalarını, huzur ve refahlarının artmasını sağlamak için özveriyle çalıştık.

Hükümetimizin de görev süresince engelli vatandaşlarımıza verdiği değer açıkça ortadadır.
Vatandaşlarımızın da gündelik hayatlarında engelli kardeşlerimize daha duyarlı bir şekilde davranması gerektiğinin hepimiz farkındayız" dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar hizmetlerimizi engelli vatandaşlarımızı da düşünerek gerçekleştirdik. Çok sayıda engelli vatandaşımızı belgeleri doğrultusunda akülü tekerlekli araba sahibi yaptık. Engelli rampalı halk otobüslerinin alınmasını sağlayarak vatandaşlarımızın gündelik hayatlarında karşılarına çıkabilecek sorunları ortadan kaldırdık ve kaldırmaya da devam ediyoruz.

Toplumumuzun engelli vatandaşlarımıza duyarlı olmasını sağlayarak engellilerimizin artık her alanda söz sahibi olduğu bir Niğde meydana getirdik. Engelsiz bir Niğde için çıktığımız yolda emin adımlarla yediden yetmişe tüm halkımızla bütün bir Niğde oluşturmanın gururu ve mutluluğu içerisinde tüm engelli kardeşlerimizi ve vatandaşlarımızı engelliler haftası nedeniyle saygı ve sevgilerimle selamlıyorum" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim