Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürü Çetin Oranlı, Kurum personeli Emre Şahin ile birlikte Niğde’de Valilik, Belediye, Üniversite, Adliye ve odaları kapsayan temaslarda bulundu. Oranlı, kısa bir süre önce atanan Vali Mustafa Koç’u ziyaret ederek Kurum faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve başarı dileklerini iletti. Oranlı, ziyaretin anısına Kurum yayınlarından ‘Basının Gözünden Ayasofya’ kitabını takdim etti. Niğde Valisi Mustafa Koç da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Oranlı, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Başkan Özdemir, ziyaretten dolayı teşekkür ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu’yu da ziyaret eden Oranlı, Kurumsal çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Prof. Dr. Hasan Uslu, basını her zaman önemsediklerini dile getirdi. Adliye ziyaretinde de Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan ve Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal ile bir araya gelen Oranlı, resmi ilan sistemi ve Kurum işleyişi ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Adliye ziyaretleri kapsamında Niğde İcra Müdürü Tarık Kılıç da ziyaret edildi.

Oranlı, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Alim Yeşil, Altunhisar Kaymakamı Doğukan Mızrak, Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı’yı da makamlarında ziyaret ederek Kurum faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Çelik çifti 'Çocuk Evlerinde' iftar yaptı Çelik çifti 'Çocuk Evlerinde' iftar yaptı

Editör: TE Bilişim