Niğde’de hafta sonu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı Ayakkabıcılar Odası ve Niğde Kahveciler ve Kafeteryacılar Odası seçimleri yapıldı. NESOB hizmet binası Elit düğün salonunda yapılan seçimlerde Ayakkabıcılar Odası başkanlığına Ramazan Aktaş, kahveciler odası başkanlığına ise mevcut başkan Kadir Yamaner seçildi.

NESOB hizmet binası Elit düğün salonunda saat 10.00’da başlayan seçimde Ayakkabıcılar Odası başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Murat Tekdemir ile Ramazan Aktaş yarıştı. Saat 17.00’de sonuçlanan seçim sonunda yapılan sayımda Ramazan Aktaş 88 geçerli oyun 57’sini alarak Ayakkabıcılar Odası’nın yeni başkanı seçilirken, Murat Tekdemir ise 31 oyda kaldı. Ramazan Aktaş seçim sonunda yaptığı açıklamada ‘Değerli üyelerimiz ve misafirlerimiz, kongremize gelerek iki adaya da destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu yerler gelip geçicidir. Biz kimseyi ayrıştırmadan, birlik ve beraberlik içinde olacağız. Allah bizleri bu yolda muvaffak eylesin inşallah’ dedi.

Niğde Belediyesi’nden Doğalgaz Dönüşüm Desteği Niğde Belediyesi’nden Doğalgaz Dönüşüm Desteği

Niğde'de devam eden seçimlerde Kahveciler Odası Başkanı Kadir Yamaner oldu. Kahceviler Odası'nın seçim sonuçlarına göre Kadir Yamaner tekrardan Başkan oldu.

Editör: TE Bilişim