Ata Sanayi Esnaf ve Sanatkârları Niğde Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne PTT Şubesi hakkındaki gelişmelerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.


Ata Sanayi Esnaf dün gerçekleşen ziyarette Niğde Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Taygur’a yapmış olduğu çalışmalardan ve kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Konu hakkında açıklama yapan Niğde Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Taygur, “Niğde Esnaf Sanatkârları Kredi ve kefalet kooperatifi olarak geçtiğimiz haftalarda Ata Sanayi’nin sorunlarını dile getirerek çözüm önerilerinde bulunduk. Buna istinaden ilgili kurumlarla görüşmeler yapıp başvurumuzu gerçekleştirdik. Bunlar Ata Sanayi Sitesi’ne PTT Şubesi açılması ve Sanayi Sitesi çevre duvarı yapımı konuları idi. Bu konuları kamuoyu ile paylaştığımız gün itibariyle birçok esnaf ve işletmelerin yanı sıra kuruluşlardan da teşekkür ve tebrik telefonları aldık. Daha sonra sanayi esnafı bizleri ziyaret ederek bu çalışmalardan memnuniyetlerini belirterek teşekkürlerini sundular” dedi.

GELECEĞE BİR ADIM DAHA

Açıklamasına devam eden Başkan Taygur, “Bugün ise esnafımızdan almış olduğumuz güç ve destek ile, Ata Sanayi esnafının uzun zamandır çözülmesini beklediği sıkıntıların Kooperatifimiz aracılığıyla neticelendirilmesi için yapılan çalışmalar yakın zamanda meyvesini verecek olması bizleri bir kez daha gururlandırdı. Sanayi esnafının bizleri ziyaret edip Ata Sanayi ve Yeni Sanayi için ne kadar anlamlı gelişmeler yaşandığına dikkat çekerek, Kooperatif olarak destek verdiğimiz konuların sanayi sitesi, galericiler sitesi ve bölge ticarethanelerinin geleceği için ne denli önemli olduğunu vurguladılar” diye konuştu.

ATA SANAYİ SİTESİ İÇİN YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI

Her şartta Niğde esnaf ve sanatkârının yanın da olmaya devam edeceğinin sözünü veren Niğde Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Taygur, “Niğde’de birçok sanayi atölyesinin ve işyerleri ile çalışanının bulunduğu, merkeze uzaklığından dolayı ödeme, havale, kargo, hesap gibi işlemlerini yapmakta zorlanan ve her defasında şehir merkezine gelmek zorunda kalan Ata Sanayi esnafımızın işlerini kolaylaştırmak için PTT şubesi kurulması bölge için yeni bir dönemi başlangıcı olacaktır.  Niğde Esnaf Sanatkârları Kredi ve kefalet kooperatifi olarak Niğde esnaf ve sanatkârının yanın da olmaya devam edeceğiz. Niğde esnafının menfaatleri ve kurumumuzu en iyi standartlara taşıyacak çalışmaları başlatarak kurumsal yapımızı güçlendirip, kurumumuzu bölgede en iyi yere taşıyarak örnek kooperatif haline getirmiş bulunuyoruz. Bunun en net örneği de PTT şubesi çalışmasıdır. Şimdi de aynı azim ve kararlılıkla Niğde esnafının ihtiyaçlarına ve sorunlarına çözüm olacak her çalışmayı yapacak konuma geldik. Bugün bölgemizde en iyi çalışan ve parmakla gösterilen kooperatif olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Buradan tüm esnaf ve sanatkarımıza ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, tüm esnaf ve sanatkarlarımıza çalışmalarında başarılar ve bol kazançlar diliyorum” dedi. 




Editör: TE Bilişim