Mersin Yenişehir ilçesinde ASM Turizm olarak kapılarını hizmete açtı. Mersin bölgesinde rövanş gören ve gün geçtikçe, Turizm sektörünün gelişimi için katkıda bulunan Seyahat Acenteleri yerli ve yabancı turistlere hizmet vermeye devam ediyor. Mersin Yenişehir ilçesinde faaliyete başlayan Asm Turizm, bir seyahat acentesinin verdikleri hizmetin fazlasını vermeye geliyor.

ASM TRAVEL Mersin şubesinin açılışına Ak parti Niğde milletvekili Selim Gültekin, Ak parti Mersin milletvekili Hacı Özkan, Milliyetçi hareket partisi Mersin milletvekili Olcay Kılavuz, Niğde belediye başkanı Emrah Özdemir, Mersin Toroslar belediye başkanı Avşin Atsız, Ak parti il başkanı Ömer Kılıç, ACR Otokar bölge bayi müdürü Naci Acar, Kayseri'den Bayram Doğan grup genel müdürü Bayram Doğan, Ak parti yönetim kurulu üyesi Hüseyin Gökdemir, Niğde şoförler odası başkanı Halil İbrahim Kızıltan, Niğde S.S. 51 nolu özel halk otobüsleri kooperatifi başkanı Rıdvan Eryigit ve Niğde'den ve Mersin'den çok sayıda yoğun davetlilerin katılımıyla açıldı.

Asm Turizm olarak hizmet alanı oldukça geniş, birçok seyahat acentesinin verdiği hizmetlere ek olarak birçok çeşitli hizmetlere rastlanabilineceğini, Asm Travel Hizmet Ağı Yurt içi ve Yurt dışı Uçak Bileti Tur Organizasyonları Otel Rezervasyonları Vize İşlemleri Filo Araç Kiralama yapılacağı belirtildi.

Mersin şubesinin açılışının önce protokolün hayırlı olsun konuşmaların ardı ASM TRAVEL genel müdürü Asım Acar'ın yaptıgı selamlama konuşmasında, Çok değerli uzaktan yakından gelen kıymetli misafirlerim şubemiz tüm Dünya ülkelerine, Türkiye genelinde ve Mersin'de şubemiz sizlere ne tür hizmetler verecek diyerek şöyle devam etti,

"Transfer ve Şoförlü Araç Kiralama Hizmeti Tatile giden en kestirme yol ASM TRAVEL' den geçiyor. online satış kanallarından aradığınız ürünü satın alabilir; İşlem Rehberi sayfaları yardımıyla ulaşım, konaklama, uçak bileti, havalimanı transferi, seyahat sigortası ve vize hizmetleri gibi tatile dair tüm detayları adım adım çözebilirsiniz.

İl Genel Meclisinden Vali Çelik’e ziyaret İl Genel Meclisinden Vali Çelik’e ziyaret

Akdeniz'de, Ege'de ya da Kıbrıs'taki en seçkin tatil köyleri ve resort'lar ASM TRAVEL' den cazip fırsatları, erken rezervasyon avantajları ve indirimleriyle sizi bekliyor. Otobüs ya da uçak seçenekleriyle bölgeye kolay ulaşım ve otel-havalimanı transferler seçenekleriyle size yalnızca tatilin tadını çıkarmak kalıyor.

OTEL+UÇAK

Akdeniz’deki, Ege’deki ya da Kıbrıs'taki en seçkin tatil köyleri ve resort'lar, Türkiye’nin dört bir yanındaki kayak otelleri, butik oteller, mağara otelleri ya da termal oteller; ASM TRAVEL' in cazip fırsatları, erken rezervasyon avantajları ve indirimleriyle sizi bekliyor. Gidiş-dönüş uçak bileti ve otel konaklaması dahil Otel+Uçak rezervasyonu yaparak size yalnızca tatilin tadını çıkarmak kalıyor. Ayrıca dilerseniz otel-havalimanı-otel transfer seçeneğiyle tatilinize konfor katabilirsiniz.

YURT DIŞI OTELLER

Yurt dışında güvenle ve konforla konaklayabileceğiniz oteller, ASM TRAVEL sizi bekliyor. Avrupa, Amerika, Balkanlar ya da Uzak Doğu'da; ister şehrin merkezinde, ister havalimanına yakın, ister deniz kıyısında en uygun fiyatlarla en iyi otellerde ASM TRAVEL farkıyla konaklayın.

KÜLTÜR TURLARI

Türkiye'nin dört bir yanını; araçlarımız ve uçak seçenekleriyle kolay ulaşım ve konforlu konaklama ayrıcalığıyla ve uzman rehberler eşliğinde keşfetmenin yolu ASM TRAVEL yurt içi kültür turlarından geçiyor.

YURT DIŞI TURLARI

Dünyanın her yerini ASM TRAVEL Yurt Dışı Turları ile keşfetmek hem zahmetsiz hem de çok ekonomik. Uçakla ulaşım, havalimanı transferleri, Türkçe rehberlik hizmeti, konforlu konaklama imkanı ve sunulan vize hizmetleri sayesinde ASM TRAVEL ile yurt dışında hayalinizdeki tatile dönüştürmek çok kolay.

ASM TRAVEL’ DEN UÇAK BİLETİ NASIL SATIN ALINIR?

ASM TRAVEL güvencesiyle hızlı ve pratik biçimde uçak bileti satın almak artık çok kolay. Türkiye’nin ve dünyanın her yerine dilediğiniz tarihte ve tercih ettiğiniz hava yoluyla gerçekleşecek tüm uçuşları tek akranda görüntüleyerek, online satın alabilirsiniz.

GEMİ

Engin mavilerde yepyeni rüzgarlara yelken açmak ve dünyanın en güzel rotalarına yol almak için ASM TRAVEL'in Gemi turları sizi bekliyor. İster Yunan Adaları'na ister Norveç fiyortlarına ya da Tuna Nehri kıyılarına düşlediğiniz gemi turunu ASM TRAVEL farkıyla deneyimleyebilirsiniz.

Akdeniz'de, Ege'de en seçkin oteller ve tatil köyleri ASM TRAVEL' in kaçırılmayacak fırsatları, erken rezervasyon avantajları ve indirimleriyle sizi bekliyoruz. Araçlarımız ve uçak seçenekleriyle bölgeye kolay ulaşım ve otel-havalimanı transferler seçenekleriyle size yalnızca tatilin tadını çıkarmak. Deneyimli personellerimiz sizlere online, telefon ve adresimizde sizlere daha kaliteli ve güler yüzlü hizmet vereceğimize inanıyoruz"dedi.

Editör: TE Bilişim