Mustafa Sandal’ın takımından Cansu Çebi ve Arzu Akdaş dün akşam O Ses Türkiye yarışmasında düellolarda jüri üyelerinin karşısına çıktı.  Sözü ve bestesi Ali Tekintüre’nin olan “Benim için üzülme” isimli parçayı seslendirdi.


Muhteşem bir performans sergileyen Arzu Akdaş şarkıya ilk girişinde seyircilerin alkışlarıyla moral buldu. Kendine has tarzı ile dikkatleri çeken Arzu Akdaş diğer jürilerinde büyük beğenisini kazandı.

Hülya Avşar’ın “Mustafa Allah yardımcın olsun. Arzu çok farklı bir yorum ve çok güzeldi. Bir insanın başına gelebilecek en zor olay” diye özetlerken, Murat Boz, “Bu parçayı batı gırtlağı ile okumak çok enteresan, farklı bir olay çok güzeldi” dedi. Hadise, “Arzu’nun alaturka, İngilizce tarzı duyduk” dedi.

Mustafa Sandal, “İkisininde çok sağlam sesler olduğunu ve performanslarının çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Burada bu iki tarzın aynı şarkıdaki performansını görmek istedim. Çok zor bir karar. Ben Arzu’nun ve Cansu’nun sesini çok beğeniyorum benim için zor bir karar. Arzu'nun kendine has yorumu ve bir tarzı var. Şarkıya bir heyecan katıyors ve herkesi heyecanlandırıyor. O nedenle arada kaldım. Bundan sonraki müzikal hayatınızda bir Mustafanız var. Müzikal anlamda benim için kıymetlisiniz” dedi. Daha sonra Acun Ilıcalı’ya alkış durumunu görmek istediğini belirten sandalın bu isteği üzerine alkış ile durum değerlendirmesi yapıldı. %50, %50 olarak değerlendiren Acun Ilıcalı bu konuda seyirci yanıltır dedi. Daha sonra kararını açıklayan Mustafa Sandal yoluna Cansu Çebi ile devam ettiğini söyledi.

Elenen Arzu Akdaş hüngür hüngür ağladı 

Arzu kararın açıklanmasının ardından gözyaşları döktü. Arzu, “Benim için erken bir veda oldu. Bu sahnede daha çok şarkı söylemeliydim. Mustafa Sandal gibi bir insanla çalışmak benim için büyük bir onur, büyük bir şeref ve Tarık Sezer’le çalışmak çok güzel. Herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Sahneden ayrılan Arzu Akdaş üzüntüsünü abisi Uğur Akdaş ile paylaştı.

Ekranda Arzu’yu izleyen Niğdeliler sosyal paylaşım sitesi facebook dan Arzu’ya destek verdi. Arkadaşlarından ve Niğdelilerden “Senin en büyük desteğin sesin daha ne olsun. Seni seviyoruz” mesajları yağdı.



Arzu Akdaş'ın Performansını izlemek için tıklayınız.

Editör: TE Bilişim