Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara'da, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılarak bazı ziyaretler ve önemli görüşmelerde bulundu. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan katıldığı toplantılarda Niğde için yapacağı projeler hakkında görüşmeler yaparak fikir alışverişinde bulundu.

Ankara’da gerçekleşen genişletilmiş İl Başkanları toplantısına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Burak Tunç katıldı. 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ankara'da katıldığı toplantılarda Başbakan Ahmet Davutoğlu ve parti yöneticilerinin ülkenin değişimi ve gelişmesine ilişkin vermiş olduğu bilgiler dışında Bakanlar, Belediye Başkanları ve İl Başkanları ile diyalog içerisinde olarak, Niğde ve ülke gündemlerini değerlendirme fırsatı bulduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ayrıca Ankara Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Hidromek'in fabrikasını ziyaret ederek kurucusu Hasan Basri Bozkurt ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Akdoğan Ankara temaslarında ayrıca, Ankara 1. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Doğan Akdoğan'ı da ziyaret etti.

 

Editör: TE Bilişim