Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Ramazan Ayı nedeniyle düzenlemiş olduğu geleneksel iftar yemeği programının 3.sünde şehit aileleri bir araya geldi.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın geleneksel hale getirdiği iftar zinciri devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Niğde Belediye Başkanlığı tarafından iki kez düzenlenen geleneksel iftar programında şehit aileleri ve yakınlarını unutmayan Niğde Belediye Başkanı Akdoğan  bu yılki 3. iftar yemeğinde şehit aileleriyle bir araya geldi.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet temenisinde bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Şehit Aileleriyele tek tek sohbet ederek Ramazan Ayının hayırlı olmasını diledi.

Yemekte konuşma yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Bu Ramazanda da şehit yakınlarımızı ailelerimizi unutmamız mümkün değildi. Hep birlikte iftar yaptık. Elbette şehit olan evlatlarımız, belki ilk bakışta sizin evlatlarınız ama şehit olduktan sonra ülkemizin, milletimizin, devletimizin evlatları olmuş oluyor” dedi.

“Bu bakımdan sizin hissettiklerinizin aynısını şehit yakınları olmayanlar hissetmeyebilir” diyen Başkan Akdoğan; “Ama en azından şunu söyleyebilirim, bu şehitler bizim şehitlerimiz. Ülkemizin şehitleri. Biz onlarla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Akdoğan; “Her zaman şehit ailelerimizle beraberiz. Sorunumuz her ne olursa olsun bu sorunumuzun çözümü noktasında Niğde Belediyesi olarak şehit ailelerimizle ve onların yakınlarıyla beraberiz. Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanımızla beraberiz” dedi.

“Sorunlarımızı Dernek Başkanımız bize bildiriyor; biz de bunların çözümü noktasında gayret gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” diyen Başkan Akdoğan; “Ramazan Ayı on bir ayın sultanı dediğimiz bir ay. Ramazan Ayında ibadetlerimizin sevapları kat kat artar” diye konuştu.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Yapılan ibadetlerin Cenab-ı Hakk nezlinde kabul edilmesini temenni ediyorum. Şehit Ailelerimizin bir isteği olduğunda her zaman emirlerinde olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ömer Demir, Belediye Başkanı Akdoğan’ın Şehit Aileleri onuruna verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Bu anlamlı düşüncesinden dolayı Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a şahsım ve şehit ailelerimiz adına teşekkür eder saygılar sunarım. 115 şehit ailemizle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldik. Allah Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’dan razı olsun.

Kendisinden yönetim olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde derneğimiz için bir çok talebimiz olmuştur. Bu taleplerimizin  tamamını yerine getirerek şehitlerimize ve şehit ailelerine vermiş olduğu önemi her defasında ortaya koymuştur.

Şehit  ailelerimizin her zaman yanında olduğunu hissettiren ve bunu her platformda dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a şahsım ve şehit ailelerimiz adına teşekkür ediyorum.

Bu mübarek günlerde bizlerle bir araya gelerek şehit ailelerimizin her zaman yanında olduğunu belirten Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a şehit ailelerimiz adına çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.”

            

                                                              

 



Editör: TE Bilişim