Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN; Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC) tarafından düzenlenen CEMİYETTE HAFTANIN KONUĞU programına katılacak.




Niğde Gazeteciler Cemiyeti tarafından cemiyet toplantı salonunda yapılacak CEMİYETTE HAFTANIN KONUĞU programı 3 Nisan Çarşamba Günü Saat:18:00 de başlayacak. Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN, programda görüntülü, sesli ve yazılı medya mensuplarının sorularını cevaplayacak.



Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC) Başkanı Alpaslan Düzgün, “İlk olarak Sayın Valimizi düşünmüştük, program yoğunluğundan daha sonra misafir edeceğiz, Bir ilde yerel yönetim ile yerel medya iletişimi ne kadar güçlü olursa o il de hızlı kalkınma ve gelişme olur. Bu anlamda Belediye Başkanımızla olan iletişim, kentin sorunlarının ve gelişim trendinin değerlendirilmesi için önemli. Güzel projeleri destekleyeceğiz. Yanlışlara da yapıcı eleştiri getireceğiz. CEMİYETTE HAFTANIN KONUĞU programı sadece protokol ve yöneticilere dönük değil. Herhangi bir sıralamada olmayacak. Başarılı bir mühendisi, eğitimciyi, esnafı, iş adamını, sanayiciyi burada konuk edip, bilgilerini aktaracağız.”dedi







Editör: TE Bilişim