Niğde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen, Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı Tahir Erdem, Niğde Süt Birliği Başkanı Ahmet Demirkoparan, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret etti.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Mehdi Eker ile yaptığımız görüşmelerde Niğde ilimizin tarımda desteklenmesi, çiftçilerimizin tarımda teşvik edilmesi gerektiğini dile getirdik. Niğde ilimizin geçim kaynağının tarım olduğunu ve çevre illere göre Niğde’nin tarım sektöründe desteklenmesi gerektiğini Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Mehdi Eker’e ilettik. Niğde’mizde her geçen gün güzel gelişmeler yaşanmaya devam ediyor” şeklinde konuştu.

 

Ziyarette Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Türkmen, Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı Tahir Erdem, Niğde Süt Birliği Başkanı Ahmet Demirkoparan çalışmaları hakkında Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a bilgi verdi.



Editör: TE Bilişim