Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan AK Parti Kadın Kolları Üyeleriyle bir araya geldi.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın gerçekleştirdiği davete, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı, ve kadın kolları üyeleri katıldı.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Canlı, diri teşkilatçılık kültürünü kendi içine sindirebilmiş bir yapıda kadın kollarının olması hem seçimlerde hem seçim dışındaki parti çalışmalarında mutlaka  başarıyı getirir diye düşünüyorum. Türkiye genelindeki başarılı teşkilatlara baktığınız zaman mutlaka bu teşkilatların bünyesindeki kadın kollarının, kadın teşkilatlarının çok güçlü olduğunu ve çok aktif olduğunu görürüz yani Niğde olarak da başarılı neticeler elde edebilmemiz için kadın kollarının hakikaten güçlü ve dirençli olması gerekir”  dedi.

 

Ayrıca, 2012 yılı içersinde yapılacak olan çalışmalara değinen Başkan Akdoğan; “Bor ile TOKİ kavşağı arasındaki yolu karayolları yaptı. Geçtiğimiz aylarda Ulaştırma Bakanımızın Niğde’ye teşriflerinde biz bu konuyu dile getirdik. Sayın Bakanımızda müsteşarına talimat verdi ve biz bu yolu karayolları ağına aldırdık. Şuanda karayolları projeyi yaptı TOKİ Kavşağı ile Derbent Mezarlığı arasındaki bölüm bu sene yapılacak. Onun dışında Derbent Mezarlığı ile İmam hatip’e kadar olan yerin hem kaldırım, orta refüj hem de asfaltlamasını Niğde Belediyesi olarak bu sene biz yapacağız. İmam hatip Meydanı’ndan Bölge Trafiğe kadar olan bölümü de yine karayollarına yaptıracağız onu da karayolları projelendirdi Mart ayı içerisinde başlayacaklar. Yani şuanda hava şartları müsaade ettiği zaman hem karayolları hem Niğde Belediyesi hem de geçtiğim yıl Yeşilburç yolunu ve Adana yolunu yapan firma Aydın İnşaat’la beraber üç koldan Niğde’de asfaltlama çalışmalarını devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

 

AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı, ve kadın kolları üyeleri, Başkan Akdoğan’a vermiş olduğu desteklerden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

 

 




Editör: TE Bilişim