Niğde Belediyesi her zaman olduğu gibi Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyim yardımına devam ediyor.

 

Niğde Belediyesi, tespit edilen ailelere ihtiyaçları çerçevesinde yardımlarını sürdürüyor.

 

Yılın on iki ayında ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımları devam ettiren Niğde Belediyesi Ramazan Ayı’nda da hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

 

Yardım için hazırlanan gıda bankasını gezen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde Belediyemize ait gıda bankasında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda her türlü yardım yapılmaktadır” dedi.

 

Başkan Akdoğan; “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız tespit edilerek ihtiyaçlarının karşılandığı bir mekân burası. “Hayır Kapısı”nda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda paketleri dağıtılıyor” diye konuştu.

 

Dağıtım işlemlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Akdoğan; “Burada yaklaşık üç bin civarında gıda poşetinin Niğde’mizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtımını gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, dağıtımı yapılan gıda paketlerinin bir bölümünü Belediye imkânlarıyla, bir bölümünü de halkımızın vermiş olduğu destekle karşılanmakta olduğuna dikkati çekti.

 

 Belediye Başkanı Akdoğan; “Hayır Kapımız, giysiden ev eşyasına, ev eşyasından gıdaya kadar pek çok alanda insanlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında faaliyet gösteriyor” dedi.

 

Belediye gıda bankasında gönüllü kişilerin çalıştığını belirten ve çalışanlara teşekkür eden Başkan Akdoğan; “Sosyal yardımlaşmada hayırsever iş adamı olarak çalışan, hem de gıda bankamızı yöneten Mehmet Koç arkadaşımızın aracılığıyla buradaki hizmeti yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

 

“Bu çalışmayı tamamen insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılama üzerine burada yürütüyoruz” diyen Belediye Başkanı Akdoğan; “Hayır Kapımız Ramazan Ayında ve 12 ay esasına göre her zaman açık olan bir kapı. Bilindiği üzere gıda bankamızın bünyesinde olan bir de Çorba Pınarımız var” dedi.

 

Çorba Pınarında da Ramazan Ayı sonrasında çorba dağıtımımız devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Diğer yandan önümüzdeki hafta Çorba Pınarı binamızda mahallelerimizden insanlarımızın katılımıyla bir iftar programı da düzenleyerek Ramazan Ayını en iyi şekilde değerlendirmiş olacağız” diye konuştu.

 

Başkan Akdoğan; “Buradan yararlanan hemşerilerimize ve tüm Niğdelilere hayırlı Ramazanlar diliyorum. Herkes gelebilir, herkes ihtiyacını bildirerek Belediyemizin gıda bankasından yararlanabilir. İş adamlarımızın ve Niğdelilerin Hayır Kapısına vermiş olduğu desteklerden dolayı onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Akdoğan Pazar Yerinde

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan esnaflarla bir araya geldi. Başkan Akdoğan perşembe pazarını ziyaret ederek esnafın ve vatandaşların Ramazan Ayını kutladı.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden Başkan Akdoğan, cadde cadde, sokak sokak ziyaretlerini sürdürüyor.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan,  perşembe pazarına yaptığı ziyarette pazarda bulunan vatandaşların ve esnafların Ramazan Ayını kutlayarak hayırlı alışverişler diledi.

Esnaf ve vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not aldıran Başkan Akdoğan, isteklerin yerine getirilmesi doğrultusunda talimatlar verdi.

Pazar esnafı ve vatandaşlar ise Başkan Akdoğan’ın kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Başkan Akdoğan’a teşekkür ettiler.

İşyeri sahipleriyle ve karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akdoğan, “Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ayrıca pazarda alışverişte yaptı.


 

Editör: TE Bilişim