18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Savaşının 97.Yılı nedeniyle Ak Parti Bor Kadın Kolları Yönetim ve Üyeleri parti binasında bir araya geldi.

 

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Şehitler Günü nedeniyle şehit ve ailelerini telefonla arayarak gönüllerini aldılar.

 

Ak Parti Bor İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebiha Yılmaz, şehit ailelerinin ve gazilerin sorunlarını çözmenin, sıkıntılarını gidermenin en önemli görevleri arasında olduğunu belirterek, şunları kaydetti:" Tüm gazilerimize ve şehit ailelerimize kapımız her zaman açıktır. Bu önemli bir günde onları yalnız bırakamazdık. Ulaşabildiğimiz ailelerle görüşmeler yaparak, yalnız bırakmadık, bir arzuları veya problemleri varsa bizlerin bunlara çözüm için elimizden geleni yapacağımızdan emin olmalarını istedik.

 

Ak Parti Bor İlçe Binasında gerçekleşen, 18 Mart Şehitler ve Çanakkale Savaşının 97. Yıldönümünde ki etkinlikte; Aziz şehitlerimizin ruhları için topluca dualarda bulunduk.

 

Şehitlerimize minnettarız. Türk milletinin tarihe sığmayan en büyük kahramanlık destanlarından birini kahraman milletimizin evlatları tarihin şan ve şeref sayfalarına altın harflerle isimlerini Çanakkale’de yazdırmışlardır. Ülkenin her noktasından vatan savunması için geri dönmeyi düşünmeden şehitlik mertebesine ulaşmışlardır."

 

Yılmaz," Şehitlerimizin destanlaşan öyküsü, vatan sevgisi ile parıldayan yarınlara ışık tutmuş, yeni nesillere ilham vermiştir. Onların anısına sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi.

 

Editör: TE Bilişim