AK Parti Teşkilatı, siyasi partilere gerçekleştirdikleri bayram ziyaretlerini bu Kurban Bayramında da sürdürdü. Kurban Bayramının ilk günü resmi bayramlaşmaların ardından da AK Partililer, İl Başkanlıklarını ziyaret ederek CHP ve MHP’lilerle bayramlaştılar.

 

Gündelik siyasi tartışmalardan uzak samimi bir havada gerçekleşen bayram ziyaretleri AK Partililerin yanı sıra CHP ve MHP’lilerce de olumlu bir adım olarak görüldü. Ziyaretlere partililerin ilgisi de büyüktü.

 

Bayram ziyaretlerine AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, İl Başkanı Ahmet Özmen, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Gençlik Kolları Başkanı Emre Kesek ile çok sayıda il yönetim kurulu üyesi katıldı. CHP’ye gerçekleştirilen ziyarette CHP Milletvekili Doğan Şafak, İl Başkanı Ünal Baykan, Merkez ilçe başkanı Abdullah Türkmen ile çok sayıda teşkilat mensubu yer alırken MHP’ye gerçekleştirilen ziyarette ise MHP İl Başkanı Hakan Er ve il yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili ziyarette hazır bulundu. 

Editör: TE Bilişim