AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet ÖZMEN'nin başkanlığında, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör ve İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Şehit Kıdemli Uzman Çavuş Kenan ERDEM'in babası Hüseyin ERDEM'i yılın babası seçti.

 

 

AK Parti heyeti şehit babası Hüseyin ERDEM'i Selcuk mahallesinde ki evinde ziyaret ederek babalar gununu kutladı. İl Başkanı ÖZMEN, “Bir baba için yaşanabilecek en acı olayı yaşayan, göz yaşlarını içine atan ve “Vatan Sağolsun” diyen siz saygı değer babamızı, babalar günü vesilesi ile yılın babası seçtik. Bizleride evladınız gibi görmenizi ve tüm dileklerinizi hiç çekinmeden iletmenizi isteriz.” dedi.

 

 

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer DEMİR'inde katıldığı heyet, aile ile uzun süre sohbet etti. ÖZMEN; “Vatanımızın kutsal topraklarını korurken, varlığını, türk varlığına armağan eden şehit kardeşlerimizi ve ailelerini hiçbir zaman unutmayacağız. Şehit kardeşlerimizin aileleri, bizlerin ailleridir. Şehit kardeşlerimiz vatanlarına borçlarını nasıl ödedilerse, bizlerde onların ailelerine minnet borcumuzu aynı içtenlikle ödemeye çalışacağız.” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim